Info om gildet
Kalenderen
Kontakt os
Fredslyset
Gildenyt
Arkivmappen
Gammel-Uglens arkiv
Pøt Mølle løbs-
arkiv
Gildelaug
Aktiviteter
Begivenheder
Gildesider
Andre gilder 

 

 

Velkommen hos
Sct. Georgs Gildet
i Hammel

Sagnet om Sct. Georg

På denne side kan du læse beskrivelser og omtaler om arrangementer og andre begivenheder,
der er foregået i Hammel Gildets regi i den forløbne tid.


Årets udflugt 2022 med Bus fra Hammel Hallerne! Arr: Gildeledelsen.
Se fotos
  og Alex Hiltons resuméKirsten blev behørigt fejret på sin 90 års fødselsdag.

Gildebrødre var samlede på dagen hos Kirsten Gammelgaard til morgensang.

Kirsten vidste ikke at vi kom, og hun var glad for besøget.

Gildemester Jytte holdt en tale og overrakte Gildets gave til Kirsten. 

 Hans Jensen            Sct. Georgs Gildet i Hammel plejer at holde en hyggeeftermiddag med beboerne på plejecenter Solhøj i Hammel. Det har udbruddet af coronavirus jo sat en stopper for.

Så i stedet fik alle beboerne på Solhøj en lille blomst med en påskehilsen.

Vi håber, det vil bringe lidt solskin ind i dagligdagen, der jo kan være lang, når man sidder alene indenfor i sin bolig.

Rigtig god påske til alle. Se alle fotos her!Fredslyset kom til Hammel 27. november 2019

Sct. Georgs Gildet hentede Fredslyset ved et arrangement i Skanderborg og bragte det til Hammel.
På rådhuset i Hammel modtog viceborgmester Flemming Nørgaard Fredslyset, hvorefter det i fakkeltog blev ført til InSide, ordet FRED tændtes til musik og Fredsbudskabet blev læst op. Læs hele programmet her!

Søndag 1. december 2019 var der fredsgudstjeneste i Haurum kirke, hvor spejdere tændte alterlysene med flammen fra fredslyset. Se fotos fra begge arrangementer her!05. november 2019 -9:00 Arbejdsdag i Engedal
-
alt som i gamle dage med kaffe og frokost


6.-8. september 2019 Stort rykind hos: Pølsevognen på Hammel Hestemarked, Ansvar: Ruth Føns


Information til gildebrødre

Første gildehal i den nye sæson omhandlede bl.a. en genopfriskning af Danmarkshistorien, set gennem Kraks blå bog. Gildehallen foregik 3. september 2019 i Engedal - og kun for medlemmer af Sct. Georgs Gildet i Hammel.

Læs selv mere i invitationen her...Pøt Mølle løbet blev afholdt søndag 28. april 2019
Løbet er for spejderkorpsene DDS og KFUM, Mikro/bæver (6-8 år) og Mini/Ulve (8-11 år).
Spejderne var på en rejse i Danmarks historie på 7 poster omkring Engedal, hvor der var start og afslutning med præmieoverrækkelse samt ekstra aktiviteter.
Se fotos fra løbet her!Det var i starten af april 2019:

ENGEDALEN KALDER! Viceværten for Engedalen vil gerne have hjælp fra Sct. Gildet Hammel til
Arbejdsdag den 8. april.kl.9.30. Bespisning som vi plejer. Tilmelding til mig.Med gildehilsen Keld KronvoldSpejdercenter Engedal bliver selvejende
Sct. Georgs Gildet i Hammel har stiftet en selvejende institution, som overtager Spejdercenter Engedal ved årsskiftet 2018/19.

Efter 35 år har gildet valgt at foretage dette generationsskifte, og den nye ejerform gør det muligt for KFUM-spejderne Hammel Gruppe og DDS Hammeluglerne at få en optimal struktur til et tæt samarbejde mellem korpsene om de fysiske rammer.
Spejderne udpeger bestyrelsen i den nye selvejende institution. Læs mere her.Fredslyset kom til Hammel 28. november 2018

Sct. Georgs Gildet hentede Fredslyset i Skanderborg, hvorefter det blev modtagt af borgmester Nils Borring på rådhustrappen i Hammel. Fredslyset blev i fakkeltog bragt til InSide, hvor ordet FRED blev tændt til musikalske toner og Fredsbudskabet læst op. Se fotos her.

Søndag 2. december 2018 indgik fredslyset traditionen tro i fredsgudstjenesten i Haurum kirke.HEKSEN er væk...  Sankthans-arrangementet blev en stor succes - med 4-500, der hyggede sig med Hans Bruns musik og sang samt Nils Borrings båltale. Se fotos her.
Usselbjerg (Møllevangen) - DDS-Spejderne - KFUM-Spejderne og Sct. Georgs Gildet afholdt igen i år Sankthansbål for hele familien i det grønne område ved Møllevangen - Den 23. juni 2018 fra kl. 17. Spejderne sørgede for aktiviteter for børnene, og det var muligt at grille eget medbragt mad. Og der kunne endda tilkøbes forplejning. Der var festlig musik og underholdning af Hans Brun og borgmester Nils Borring holdt båltalen - Se programmet her!
Se pressemeddelelsen her!


Søndag, 15. april 2018 (kl. 9-15) afholdes det traditionsrige Pøt Mølle Løb i Engedal for spejderkorpsene DDS og KFUM.
(Mikro/ bæver / 6-8 år og Mini / Ulve 8-11 år) ~ Løbets overordnede emne er "Harry Potter"

Spejderne er inviteret til at komme og hjælpe Harry Potter med at lære alle de færdigheder, som man skal kunne for at blive en rigtig troldmand! Løbet afsluttes med en spændende - og overraskende - afslutning i Engedal fra ca. kl.13:30...
Ved afslutningen afholdt Harry Potter en Quidditch-turnering! Spændende! Se alle resultater her. Og se fotos her!Arbejdsdag i Engedalen
Gildebrødre og giner mødes i Engedalen kl. 9:oo den 9. april. Vi skal have gjort forårsklar, så mød op med kost og skovl, ørnenæb og grensaks. Inde skal vi have vasket gulve og vinduer.
Giv et kald så viseværten og jeg ved hvor mange vi bliver. Der er frokost kl.12.00
Med gildehilsen - Keld Kronvold - Tlf. 24230686


Igen i år inviteres til arrangement på Skaghøj år med Vitten spillemænd. Glæd dig til en hyggelig eftermiddag med beboerne og fælles kaffebord

Det er søndag den 8. april 2018 kl. 14:00FREDSLYSMODTAGELSEN I HAMMEL 2017

GIM og koordinator for  FREDSLYSarrangementet 2017 i Hammel by takker alle, som også i år støttede op om vores fælles FREDSLYSARRANGEMENT med ”Skulderklap”... Læs meget mere på Fredslys-siden. Sæsonens sidste gildehal - det var friluftsgildehallen den 6. juni 2017

Gildehallen blev afholdt på KFUM-Spejdernes ejendom i Mosen

(Det er mosevej 13, og der er fri parkering ved golfklubben)

Spejderlederne var med og fortalte om deres sommerlejr i Sverige sidste år.

Ny bålhytte jan2016_04Gildet var 3. maj 2017 på bisonsafari nær Them ...

Årets udflugt gik til Silkeborg Bisonfarm, hvor deltagerne kunne opleve bisonokser på tæt hold fra overdækket prærievogn. Se fotos fra turen her..

Der var i øvrigt også mulighed for at opleve falkonertræning.Pøt Mølle Løbet 30. april 2017 for Bæver/Mikro og Ulve/Mini spejdere er ovre

Det spændende løb med Robin Hood på nye eventyr som emne blev afviklet i et fantastisk aprilvejr. Der deltog 85 spejdere fra Hammel, Thorsø og Ulstrup fordelt på 16 patruljer. Der var præmieoverrækkelse i Engedal med stort kage- og kaffebord. 
Se resultatliste og fotos. Eller læs mere om Pøt Mølle Løbet og se pressemeddelelsen ...1. marts 2017 afholdtes gildetinget i Engedal, hvor der blev valgt ny gildeledelse og vedtaget små ændringer i Gildets vedtægter, ligesom indkomne forslag blev behandlet. - Se mere i Favrskovposten 

Den nye gildeledelse blev indsat på gildehallen i april.Fredslyset kom til Hammel 23. november 2016
Fredslyset fra Betlehem brænder i katolske Vor frue Kirke i Aarhus, hvorfra det via Skanderborg blev bragt til Hammel, hvor det blev modtaget af borgmesteren på rådhustrappen. Derefter blev fredslyset ført i fakkeltog til InSide, hvor fredsbudskabet blev læst op og gildets donation blev uddelt. Læs mere i FavrskovPosten online...

 27. november 2016 blev lyset bragt til fredsgudstjenesten i Haurum Kirke.

Donationen ved Fredslysarrangementet gik til Børne- og ungeafdelingen i Hammel Cykleklub, der lægger vægt på at opbygge et godt, socialt fællesskab, som skaber nogle gode, sjove rammer for at køre på cykel og bidrage til sundhedsfremme og glæde ved cykling for børn og unge. Et sådant aktiv vil Sct. Georgs Gildet gerne støtte med årets Fredslys-donation på 5.000 kr. Du kan i øvrigt se fotos fra arrangementet i InSide her.

Foto: Leif Vestergaard Nielsen  


Lørdag 12. november 2016 afholdt Sct. Georgs Gildet sit 50-års jubilæum i Spejdercentret Engedal, Møllevangen 4, 8450 Hammel med åbent hus, Gildehal og reception. Der var mange besøgende til både gildehal og reception med deltagelse af bl.a. Sct. Georgs Gildets landsgildemester og Favrskovs borgmester. Under receptionen blev Gildets Krønike offentliggjort og byens to spejderkorps modtog Gildets jubilæums-donation af 5.000 kr.
Se video fra de forgangne 50 år herunder - og fotos fra dagen her til højre:
  Læs mere i FavrskovPosten - online:Videoen er herunder delt op i 3 udvalgte bidder:Fellowshipday
Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde stod igen i år for arrangement  i forbindelse med Fellowship Day 2016, med "klimaforandringer og flygtninge" som emne.
Mødet foregik i mødelokalerne til Sønderbro kirke, Horsens 25. oktober 2016 - og det var en god aften!
Hvis du ikke deltog på mødet og/eller gerne vil læse budskabet fra Fellowshipdagen, kan du hente pdf-filen her


Igen i år var der 'run' på Hammel Hestemarkeds bedste pølsevogn, som atter blev betjent af effektiv og rutineret personale.
Fotos v/Hans Jensen er fra en stille stund på Hestemarkedet 2.-4. september 2016Sankt Hans aften 2016 blev en strålende oplevelse..
Mange havde - trods et par kraftig regnbyger - valgt at tage en tur til Engedalen, hvor
Usselbjerg, Hammeluglerne og Sct. Georgs Gildet havde arrangeret Sankt Hans bål og grillaften med musikalsk indslag af Brass Band Da Capo, sponseret af Lions Club, Hammel.
En gammel tradition er genstartet, selvom regnen satte sit præg... Se fotos fra arrangementet herSct. Georgs Gildets sommerudflugt 2016

Udflugten onsdag 4 maj 2016 indbefattede besøg på Papirmuseet i Silkeborg, hvor man kunne udleve sin indre papirmager. Turen foregik med bus og den medbragte mad blev indtaget i Indelukket.

Det er gruppe 5, der stod som arrangør af dette års udflugt. Se hele invitationen her.

Se fotos fra turen her!Fotos fra Pøt Mølle Løbet 2016

Søndag 10. april 2016 afholdt Sct. Georgs Gildet det årlige Pøt Mølle løb i Hammel Mølleskov.

Temaet var ”På spejdertur med Rip, Rap og Rup”. Der deltog 17 bander/patruljer med i alt 80 spejdere fra Hammel, Ulstrup og Thorsø. Det hele skete fra Spejdercenter Engedal med flaghejsning kl. 9 og afslutning med præmieoverrækkelse kl. 14 – Mange fulgte opfordringen til at overvære løbet, som har været afholdt siden 60-erne!  Her kan du se fotos fra dagen! -  Husk at læse Jyttes evaluering -  Og her kan du se hvem, der vandt!

Husk at læse Jyttes evaluering Læs også pressemeddelelsen
vedrørende Pøt Mølle løbet 2016


Fredslyset er kommet til Hammel - Læs arrangørens evaluering ved et enkelt klik her..
Fredslyset er budskabet om FRED PÅ JORDEN, og dermed i særdeleshed: Et lys for fællesskab, forståelse, venskab, tolerance, nødlidende og aktivt hjælpende. Fredslyset er en gave, som skal lyse op i adventstiden, så du kan tænde et lys til glæde for andre. Se mere her.
25. november kl. 17 blev Fredslyset modtaget af borgmester Nils Borring på rådhustrappen i Hammel. Derefter bar spejderne det i fakkeltog til In-Side, hvor fredsbudskabet blev læst op og Hammel-Gildets donation uddelt. Søndag 20. november var der fredsgudstjeneste i Haurum Kirke.

Foto: Hans Jensen

Hans Jensen har sendt stemningsbilleder fra Pølsevognen på Hammel Hestemarked 2015


Loppemarkedet 2015 er "overstået."

Med samme omsætning som sidste gang - og færre udgifter i forbindelse af afholdelse og bortskaffelse af lopper tegner det til at blive et meget fornuftigt resultat af anstrengelserne,

Det hele kulminerede med 3 hektiske dage fra 28. maj 2015, hvor der blev indsamlet lopper i Hammel by fra kl. 18. Effekterne blev herefter opstillet i Hammel hal 4, hvor loppemarkedet fandt sted lørdag, 30. maj fra kl. 10 til 14.

Det var også muligt at få effekter opbevaret i Haurum indtil loppemarkedet blev afholdt. Peder Spørring stod for den del. Carsten Lund havde det overordnede ansvar for loppemarkedets afholdelse.

Spejderne havde uddelt flyets i byen og opsat iøjnefaldende skilte ved indfaldsvejene. Der blev både annonceret i avis og facebook samt plakater i byen.

Se mere her!


Pøt Mølle Løbet med temaet ”Spejdere i byen” - blev afholdt 19. april 2015 med stor succes. 19 patruljer og mellem 80 og 100 mini/bævere og ulve/mini-spejdere fra Ulstrup, Thorsø og Hammel var rundt i Hammel by for at løse mange spændende opgaver. Vejret var suverænt og humøret i top. Efter løbet var der præmieuddeling i Engedal med kaffe og kage.  - Se evt. pressemeddelelsen. Du kan se oversigt med fotos og vindere her!


14. april 2015 afholdt Sct. Georgs Gildet IT-kursus i Engedal for interesserede medlemmer af Hammel Gildet om bl.a. Landsgildets nye hjemmeside og Facebook samt om mulighederne for at benytte Microsofts OneDrive i gilderegi.

//Alex R.

Det årlige gildeting blev afholdt 4. marts 2015 i Engedal. Tinget blev sædvanligvis afviklet i god ro og orden.
Alle poster blev genbesat. Keld Kronvold valgt til ny Centerleder for Engedal og tiltræder posten efter sommerferien.
Der blev truffet beslutning om at nedsætte et udvalg til at undersøge mulighed for årligt Sct. Hans-arrangement i Engedal i samarbejde med de 2 spejderkorps. //Alex R.

En fantastisk fortælling om en rejse til Indien.
Gildemødet 4.2.2015 bød på en fornem kulinarisk oplevelse med først suppe siden 3 forskellige indiske gryderetter, velsmagende og hot (i ordets stærke betydning) - alt forberedt af gruppe 5 på allerbedste vis! Efter denne optakt fo viste Annette et spændende foto-show fra hendes tur til Indien sammen med hendes søstre. Annette fortalte levende om, hvordan det var at se og opleve de steder, hvor deres faster havde udført et utroligt arbejde med de fattige og kasteløse indere i tiden op til 2. verdenskrig. Tak for en udbytterig aften!


  

Onsdag, 26. november 2014, blev en aften, hvor mange spejdere havde taget opstilling ved byens gamle rådhus, og fik tændt deres fakler, som de med bragte til InSide i et prægtigt fakkeltog. Her tændte spejderne lys i ordet FRED.
Søndag, 30. november 2014 var der Fredslys-gudstjeneste i Haurum Kirke.
Alt det kan du læse mere om her.

Sct. Georgs Gildet i Hammel klarede det helt store rykind på Hammel Hestemarked i weekenden 5-7. september 2014.

Pølsevognen var mindst lige så godt besøgt som sidste år ..


Gildehallen 3. september i Engedal blev et sandt tilløbsstykke med mange gæster fra andre gilder. Uddannelsessekretær Peter Skræ lagde sammen med gildeledelsen op til debat om vejen mod nye horisonter. Efter traktementet blev der drøftet intenst i grupperne - og der fortsættes givetvis i kommende gruppemøder, da der skal leveres et oplæg til gildeledelsen senest 1. december.2014.


Du kan deltage i debatten i vejen frem “Mod nye horisonter” og “Spejderideen for voksne” ved at
kommentere og levere indlæg på Facebook. Du logger ind herover med din brugerprofil til facebook.


  

Gildet tog onsdag den 7 maj 2014 på udflugt med/i bus fra MIKO parkeringsplads i Hammel. Destinationen var Give Egnens Museum, hvor der var mulighed for at se særudstillingen om 1864.
Turen var arrangeret af Gruppe  5.


 

Årets PØT MØLLE LØB med SPEJDERE JORDEN RUNDT som tema, blev afviklet søndag 27. april 2014 med start og afslutning i Engedal.
Der deltog rigtig mange mikro/bæver og mini/ulve fra Hammel, Thorsø og Laurbjerg. Løbet blev som sædvanlig arrangeret af Pøt Mølle Lauget v/Sct. Georgs Gildet i Hammel. og du kan se såvel resultatliste og fotos fra løbet ved at trykke
her!

Lilli Sørensen stod for gildets arrangementet på Skaghøj, den 30. marts 2014 kl. 14
med underholdning ved et til lejligheden sammensat lokalt orkester og sanger.
Klik på billedet for at se invitationen.

På Gildetinget 5. marts 2014 blev der debatteret en del og truffet mange "skelsættende" beslutninger; bl.a. blev der valgt ny gildemester, gildekansler og flagherold, hvilket gav anledning til udskiftning på flere andre poster, fx GIM, GU og Engedalsrepræsentant samt tiltag til ny sammensætning af oplysningsudvalg og oprettelse af samarbejdslaug vendt mod spejdere og personer med interesse for spejder- og gildebevægelsen.
Du kan læse Gildemesterens beretning her. Se også omtalen i FavrskovPosten.


Nytårsgildehal med CABARET 8. januar 2014 kl. 19:30, blev en levende underholdning med rytmer og stemninger, der skiftede mellem festlige, showprægede, sjove, søde, sprælske, underfundige numre, kædet sammen af de optrædende, der på skift tog konferenciér-hatten på og introducerede det næste indslag. Aftenen sluttede med et let traktement. Gruppe 1 stod for det succesfulde arrangement.


Julemødet blev afholdt onsdag, 4. december 2013, sammen med Porskjær Gildet, arrangeret af gruppe 6.
Aftenen indledtes med julegudstjeneste i Hammel kirke og blev efterfulgt af julemiddag i Tinghuset med julerier og julesange.

Fredslyset kom til Haurum kirke søndag den 1 december 2013 
Igen i år dannede Haurum kirke rammen om Fredsgudstjenesten, det er før den gudstjeneste, Sct. Georgs Gildernes fredlys bliver båret ind, og samtidig er det den 1. søndag i Advent. En dejlig start på julemåneden december - og der var mange gæster mødt op i kirken. Læs mere ...


Fredslyset 2013 startede 27. november ud fra Sankt Lurentii Kirke i Roskilde med fakkeltog til Roskilde Domkirke og sendtes derfra rundt i landet med tog. Vi hentede Fredslyset på Skanderborg Station, og efter en ceremoni i Skanderborg Kirke-center blev det bragt til Hammel Rådhus.
Spejderne bar Fredslyset med fakkeltog til InSide, hvor der var en ceremoni med overrækkelse af Sct. Georgs Gildets donationer á 5.000 kr., der blev givet til "Værestedet" i den gule Villa i Hammel og "Bofællesskabet Eriksminde". Fredsgudstjenesten blev afholdt i Haurum Kirke, søndag 1. december.

Onsdag, 6. november var der Fødselsdags-Gildehal,i Engedal.
I eftergildehallen holdt tidligere forstander for Hadsten Højskole, Ole Brunsbjerg, foredraget: Så syng da, Danmark lad hjertet tale med musikledsagelse af Bodil Ravn-Nielsen, Hammel .
Gruppe 5 stod for arrangementet.


Som optakt til Fellowship arrangementet 25. okt. 2013 kl. 19.00 i Langenæs Kirkens sognegård kan du, ved at klikke på ikonerne her ved siden, læse om såvel det internationale- som det nationale Fellowship budskab, som med tak er modtaget fra John Biensø, DIS i Østjysk Distrikt


Onsdag, 2. oktober var der gildemøde med Nicholai Pedersen, der er skytte ved Frijsenborg Jagtvæsen.

Nicholai Pedersen fortalte om livet som skytte - og om godsets nye initiativer vedrørende naturpleje med videre.

Gruppe 4 stod for arrangementet.


 

Gad vide, hvad alle de mennesker gik efter på Hammel Hestemarked?...
Vores pølsevogn, selvfølgelig! - Her er et par billeder fra vor pølsevogn på hestemarkedet.
Det var en rigtig god weekend (6. - 8. september 2013).

Onsdag, 4. september var der foredrag i Eftergildehallen om sundhed.

Enten er man syg, eller også er man sund og rask. Eller er det sådan, det er?

Hør svarene på dette og måske også svar på spørgsmål, du ikke vidste, du skulle stille, af Torben K. Jensen, centerleder ved Aarhus Universitet.


Så har det igen været tid  til  LOPPEMARKED  i Hammel Hallen. Allerede torsdag 23. maj 2013 løb den store husstandsindsamling af stablen. Der skulle sorteres og opstilles effekter i hallen inden loppemarkedet, lørdag 25. maj 2013.
Derfor var der en opfordring til SPEJDERE – FORÆLDRE – STYRELSE/RÅD – GILDEBRØDRE
om at Melde sig til som hjælpere!
Mange  har tidligere hjulpet til, og håbet var, at rigtig mange også denne gang vil melde sig som hjælpere – både med forberedelser og på selve loppemarkedsdagen. Vi kan ikke blive for mange til at afvikle et så stort arrangement.  - Her kan du se Resultatet ...


Der blev afholdt Ekstraordinær Gildeting onsdag 22. maj kl. 19:30 i Engedalen.
Dagsorden til Gildetinget og forslag til eventuel vedtagelse er tidligere sendt til alle gildebrødre, ligesom emnet har været debatteret i grupperne og på nettet. Det ekstraordinære gildeting forløb i god ro og orden og med et godt og brugbart resultat, der blev enstemmigt vedtaget.
Du kan læse om det, der foreløbig er meldt ud om den nye struktur for spejderløb i Hammel/Favrskov
her!


Årets udflugt startede fra Miko Centrets P-plads onsdag, 1. maj 2013 og bussen kørte til "Møldruphus",  hvor billedkunstneren Marie Drewes bor sammen med sin mand Eric Dahlgaard.
Deltagerne medbragte mad, drikkevarer, kaffe/te og tallerken, bestik og glas.
Læs hele invitationen her.


Gruppe 7 arrangerde Sct. Georgs Gildehal onsdag, 24. april 2013 kl. 19.30.
I eftergildehallen fortalte Jesper Poulsen om livet som strisser i Hammel og om "Stop tyven"-kampagnen.
Og så var der jo et let traktement med diverse til..


Pøt Mølleløb for de små spejdere blev afviklet
i Hammel søndag, 14. april 2013.

  Her kan du læse mere om Pøt Mølle Løbet
og se fotos og resultater

Ugen før gik det ud over Favrskovløbet ved
Pøt Mølle i weekenden 6.-7. april 2013.

Her kan du læse mere om FavrskovLøbet
og se fotos og resultater

Læs også omtalen i 


Søndag, 14. april 2013 blev der afholdt Pøt Mølleløb for de små spejdere i Hammel

Temaet var samme tema som Favrskov-løbets, nemlig ”Niels Ebbesen”. Du kan læse løbsledelsens forhistorie her - Eventyret om Niels Ebbesen. Grupperne vil få yderlige information ved Nytårsgildehallen. - Løbet afvikledes som sædvanlig med udgangspunkt i Engedal mellem kl. 9 og 15. Klik og læs mere!


I weekenden 6 - 7. april 2013 afvikledes Favrskov-løbet, som er for de store spejdere i Favrskov kommune.
Du kan læse planlægningsgruppens oplæg her. Løbet tager udgangspunkt i ”Niels Ebbesen”, da historien relaterer til et historisk forløb i Favrskov. Løbet er for juniorer, storspejdere, seniorer og ledere i Favrskov Kommune, og startede på Favrskov Hovedgård 6. april kl. 10:00 med afslutning ved Pøt Mølle 7. april kl. 14:30. - Se omtale - Og/eller se fotos!

Løbet blev arrangeret af: Ka’ sæl gruppen i Hinnerup – Nissebanden i Hadsten – Sct. Georgs Gildets Pøt Mølle løbsudvalg i Hammel.


Årets GILDETING blev afholdt onsdag 6. marts 2013 i Engedal.
¤ Beretninger blev taget til efterretning. Regnskab og budget blev godkendt og tillidsposter besat.
¤ Der var genvalg til alle, bortset fra ny stavherold: Tillykke til Hanne Thorhauge!
¤Indkomne forslag blev godkendt, dog med visse modifikationer. Og så vil der blive indkaldt til ekstraordinært
  gildeting i maj om Pøt mølle løbets fremtid..
¤ Planlagte og igangværende aktiviteter kører planmæssigt.


Nytårsgildehal (arr. gr. 4) blev afholdt 2. januar 2013
Efter gildehallen var der underholdning af Ida Damgren og Anders Højen
Aftenen afsluttedes med en let Nytårsmenu


Porskjær, Galten, inviterede til julemøde med 2 retters julemenu tirsdag, 4. december 2012 kl. 18:30.

Bemærk, at arrangementet har været annonceret i Gammel-Uglen med anden dato (onsdag).
Gruppevis tilmelding senest 25. november til Gruppe 1, Porskjær.
Invitation fra Porskjær er sendt på mail til alle - men du kan evt. se eller gense den her!


FREDSLYSET kom igen i 2012 til Hammel efter samme procedure som sidste år. Fredslyset blev modtaget ved Rådhuset i Hammel 28. november kl. 18 og ført i fakkeltog til InSide, hvor Gildets donation blev uddelt.
Du kan læse mere i fx Favrskovposten om forløbet af arrangementet og modtager af pengegaven.
Søndag, 2. december, er der fredsgudstjeneste i Haurum Kirke kl. 19. Læs evt. det samlede program her.


Den 11. november 2012 fra kl. 10 til 13 gennemførte Sct. Georgs Gildet i Hammel husstandsindsamling til fordel for Dansk Flygtningehjælp.

Yderligere oplysninger ved Bodil Taankvist.


FELLOWSHIP-DAY blev afviklet i HAMMEL 25. oktober 2012
Her er en beskrivelse af emnet for denne aften:
MAF (Mission Aviation Fellowship).
En fortælling om dansk  deltagelse i hjælpearbejdet, ude i den store verden.


Gruppe 1 kunne nyde velkommen til en spændende gildeaften onsdag 3. oktober klokken 19:30.
Gruppen havde bedt
tidligere museumslærer ved Odense Bys Museer, Frede Madsen, om at komme og fortælle om høstens tid i gamle dage. Dvs. før år 1900. Der var også  fællessang akkompagneret af Lene Fogtmann.


Gruppe 7 inviterede til Gildehal onsdag 5. september 2012 klokken 19.30
Else Friis Nielsen og Ruth Nielsen har sammen været udsendt til danske soldaterhjem i Kosovo og  Afghanistan.
Efter Gildehallen fortalte de om deres oplevelser som
”Bedstemødre i krig” - om livet på soldaterhjem.
Et spændende foredrag med mange flotte fotos, der gav et godt indblik i forholdende i felten.


Årets Frilufts-Gildehal blev kombinere med friluftsliv, amerikansk barbecue - og - dansk countrymusik, når det er bedst - LIVE. ~ rigtig god underholdning af Bibbi & Snif
Friluftsgildehallen blev afholdt i Engedal 6. juni 2012 ~ Vejret var godt, men ikke prangende.
Og så fik vi indsat ny flagherold. Du kan se stemningsbilleder her

18. april 2012 var der Sct. Georgs Gildehal med indsættelse af ny Gildeskatmester (Ruth Føns).
Den nye flagherold (Erling Kjer) var fraværende. Gildeledelsen består herefter af: Gildemester
Hans Jensen, Skatmester Ruth Føns og kansler John Sørensen. Se evt. øvrige kontaktpersoner i gildet her
Efter gildehallen var der et interessant foredrag om alkoholmisbrug

ÅRETS PØT MØLLE LØB blev afviklet 15. april 2012.
Vi gav spejderne udfordringer fra kl. 9 til afslutningen kl. 14 i Engedal
Løbet var i samme område som tidligere, da det passer godt til den måde, løbet afvikles på
Idérammen var ”Spejderliv er leg” (spejderaktiviteter). Du kan se fotos fra løbet
her!


Vær med i debatten om afvikling af Pøt Mølle Løbet. Læs indlægget i Gammel-Uglen - og indstik fra Pøt Mølle Løbs udvalget og giv din mening til kende!
Har du ønsker om andre debatter, fx om tværgående gruppearbejde, skal du sende en mail til webmaster om oprettelse af blog på hjemmesiden. Når bloggen er oprettet, kan du bare gå i gang med dit indlæg.
Det er også muligt at oprette underkategorier til allerede eksisterende blogs - debatter. Bare giv mig et praj, om det!   //
webmasteren

Gildetinget 7. marts 2012 blev sædvanen tro afholdt i Engedal og blev gennemført, ganske som
forventet, i henhold til vedtægterne. Der blev drøftet forskellige økonomiske emner og der blev foretaget nyvalg til såvel ledelse som øvrige poster. Da de nuværende poster fortsætter indtil den formelle indsættelse sker, kan du ved at trykke på sedlen til højre se, hvem der blev valgt ...

På årets gildeting blev dagsordnens punkt 11, "Orientering fra de forskellige udvalg", med en håndbevægelse henvist til senere offentliggørelse - omkring maj måned samtidig med udsendelse af Gammel-Uglen.
Jeg synes ikke, at medlemmerne skal undvære min beretning. Den samme mening har Pøt Mølle Løbs koordinator, hvorfor han har indsendt sit referat. Du kan læse indlæggene ved at klikke på figuren til venstre. ;o)

Fredslyset er kommet til Hammel
Fredslyset ankom til Skanderborg station 23. november 2011 lidt før klokken 13. Hammel Gildet sendte repræsentanter for at modtage Fredslyset og tog det med hjem til vores eget arrangement ved Rådhuset klokken 18:00 og efterfølgende højtidelighed i In-Side, hvor Gildets donation blev uddelt.
27. november 2011 kl. 19:00 bragtes fredslyset til Fredsgudstjeneste i Haurum Kirke
                           

Gildets 45 års fødselsdag blev fejret med boller og kringle.
Gruppe 6 havde inviteret til en festlig fødselsdagsgildehal i Engedal 2. november 2011.
Der var stor tilslutning til arrangementet, der også omfattede stort lotterispil.

Gruppe 5s arrangement 5. oktober 2011 kl. 19:30
foregik i Lokalhistorisk Arkiv i InSide

Loppemarkedet blev afviklet 14.maj 2011.
Med mange gode effekter men med knapt så mange kunder som tidligere!
Alligevel med et meget flot resultat.

Se stemningsbillederne ved at klikke her!

Gruppe 7 havde planlagt aftenudflugten til Gammelstruplejren  4. maj 2011.
Den blev gennemført i dejligt vejr og med stor entusiasme. Se fotos fra turen her.
De nye grupper blev i øvrigt offentliggjort på hjemturen og blive vist på hjemmesiden, når de har konstitueret sig.


Pøt Mølle Løbet 2011 løb af stablen i weekenden 9. - 10. april med afslutning i Engedal
Søndag 10. april for alle spejdere og deres forældre samt øvrige interesserede!
Pokaler blev behørigt overrakt til vinderne. Her kan du se præmieoversigten! Og selvfølgelig kan du
også se fotos fra løbet: Klik bare herOg hvis du har kommentarer - så blog!


 

Onsdag den 6 april 2011inviterede gruppe 5 til Sct. Georgs Gildehal med indsættelse af Gildekansler og Stavherold. 
Efter Gildehallen fortalte Karen Jespersen om sin og Ralf Pittelkows bog ISLAMS MAGT..

 

Den 2. marts 2011 kl. 19:30 blev den årlige generalforsamling i Gildet afholdt - Se indkaldelsen her til højre>>
Nyvalgt til gildeledelsen som hhv. kansler og stavherold blev John Sørensen og Tove Rasmussen. Se mere her.


 Onsdag, 2. februar 2011, var der  Gildemøde i henhold til udsendt invitation..
  - Aftenen bød på mange overraskelser. Herunder præsentationen af en hjemmestrikket sangbog!
 Bogen er udformet som en dynamisk udgave med alle de sange, viser og salmer, vi ikke kan finde i
 Gildesangbogen med tillæg - Initiativet blev vel modtaget - Tak for det

 //  Gruppe 3 


 Onsdag den 5. januar 2011 afholdt gildet NYTÅRSGILDEHAL med efterfølgende program:
  Godt Nytår med champagne
  Festlig nytårskoncert med operasanger Jesper Brun-Jensen og pianist Anne Lise Quorning
 Efter koncerten dejlig osteanretning og vin til kr. 125,- incl. drikkevarer.
 Gruppe 2 stod for et særdeles vellykket arrangement. Se bare her...


Fredslyset ankom til Hammel 24. november 2010 kl. 18.00.
Favrskovs borgmester Niels Borring modtog "Fredslyset" på Rådhustrappen og tændte spejdernes fakler med flammen fra  Fredslyset, hvorefter spejderne med fakler bar Fredslyset gennem byen til  InSide, hvor Fredsbudskabet blev læst op.
Gildemesteren afsluttede med uddeling af Gildets donation, som tilfaldt Frijsenborg Efterskole, inden spejderne bragte Fredslyset videre.
Du kan her klikke dig videre til generelt om Fredslyset, programmet eller vores lille fotokavalkade.
Eller du kan læse om, hvad gaven betyder for Efterskolen her!

Indsamlerne for Dansk Flygtningehjælp startede på InSide kl. 09:30 Søndag den 14. november 2010 til kort information og udlevering af indsamlingsbøsser. Indsamlingen sluttede kl.13:00.
Det blev en god og indbringende indsamling til fordel for flygtninge ude i Verden.

3. november 2010 blev FØDSELSDAGSGILDEHALLEN afholdt med hyggeligt samvær hvor Gildets fødselsdag blev fejret
med dejlig chokolade, boller og lagkage til. -  Og så var der optagelse af ny gildebror!


Pølsevognen på Hammel Hestemarked 2010 blev lige så stor succes som hestemarkedet i sin helhed. - Godt vejr og mange kunder: Superb weekend.


Sct. Georgs Gildehal 21. april 2010  - bød på indsættelse af ny gildeledelse,
valgt på gildetinget 3. marts 2010
Men ikke mindst - også et utroligt spændende foredrag om arkæologi og hvorfor det er så vigtigt at kende sin fortid - og samtid.


78 spejdere fordelt på 16 patruljer deltog på Pøt Mølle Løbet 10.-11. april 2010:
Dagløbet gik i Vikingernes fodspor medens natløbet tog fat på krop og klima.
Læs mere - fx hvem, der vandt - og/eller se fotos fra løbet her.
Afslutningen blev afrundet med plantning af en flot rødbøg i Engedal


Gruppe 5 arrangerede Nytårsgildehallen
den 6. januar 2010 kl. 19:30

... Se evt. foromtalen side 7 i
Gammel-Uglens decemberudgave...>


Igen blev Fredslyset givet videre ved et godt arrangement i InSide
den 25. november 2009 kl. 18:00. Der var fakkeltoget fra Hammel Rådhus, hvor Borgmester Anders G. Christensen holdt tale, til InSide, hvor donationer med videre blev overrakt.
Læs mere i FavrskovPosten.


4. november 2009 havde gruppe 3 arrangeret Fødselsdagsgildehal med Bent Ole Pedersen, der berettede fra Tanzania til Storm P om Humoren, livets nødvendige krydderi.
Overskuddet fra aftenen er efter aftale sendt til Brødremenigheden.


2. september fik mange fra Sct. Georgs Gildet en enestående oplevelse med hjem fra Gildehal med en fantastisk Piaf-koncert/fortælling.
Mødet var arrangeret af gruppe 1.


Pølsevognen på Hammel hestemarked 2009 blev et stort tilløbsstykke - på trods af regnvejret.
Og resultatet blev ganske tilfredsstillende.

Så har der igen været afholdt Loppemarked i Hammelhallen. Indsamling af lopper skete på den store husstandsindsamling torsdag, den 11. juni 2009 og effekterne blev opstillet i løbet af fredagen, så de var klar til selve loppemarkedet Lørdag, den 13. juni 2009 klokken 9-15. Yderligere information ved Birgit Vestergaard Nielsen          <<  Klik på billederne og se fotos!  >> ...

Friluftsgildehallen 3. juni 2009 blev afholdt med deltagelse af rigtig mange gildebrødre og giner, der alle kunne overvære en interessant gildemestertale samt væbneroptagelse med et godt gennemtænkt "programoplæg" til det videre arbejde i gildet.
Efter en eftertænksom "5 min.Sct.Georg" blev der tid til en spændende og morsom aften med Knud Tarpgaard og med råhygge omkring bålet.


28.-29. marts 2009 var det igen Pøt Mølle løbs tid
Denne gang tog vi temperaturen på eventyr for små spejdere og store spejdere.
Alle fik lejlighed til at undersøge elementet ild i alle dets afskygninger - på godt og ondt.
Se resultatet
HER!.   -   Men du kan da også se fotos fra løbet: 

 

 

Gildetinget blev afholdt onsdag 4. marts 2009 med dagsorden ifølge vedtægterne.
Gildetinget svarer til andre foreningers årlige generalforsamling. Tinget er gildets øverste myndighed. Se, hvem der blev valgt til hvad her >>
Gildetinget svarer til andre foreningers årlige generalforsamling. Tinget er gildets øverste myndighed.

 

 

Traditionen tro startede 2009 med Nytårsgildehal.
Denne gang med indlagte opgaver.
Gruppe 2 arrangerede
Gildehallen er et vigtigt middel til at inspirere deltagerne til at efterleve Gildets formål og idégrundlag.

  

Fredslyset kom igen til Hammel i 2008. Det blev modtaget af borgmester Anders G. Christensen på rådhuset i Hammel onsdag 26. november klokken 18:00, og ført i stort fakkeltog til In-Side, hvor fredsbudskabet blev læst op og Sct. Georgs Gildets årlige donation offentliggjort.
Valget faldt på
hospitalsklovnen Petunia, der fik økonomisk tilskud til at skabe glæde på Tinghøj.

Dansk Flygtningehjælps indsamling 2008 til fordel for verdens flygtningebørn er afsluttet - og med et særdeles flot resultat i Hammel.

Læs evt. mere om Dansk Flygtningehjælp her:  


Endnu en gang blev Pølsevognen på Hammel Hestemarked en stor succes
Rigtig mange besøgende på Hestemarkedet i Hammel valgte at lægge vejen forbi Gildets lille, men effektive pølsevogn med de bedste pølser til prisen på hele markedspladsen.
Alle gildebrødre, der gav en nap med, fik alletiders gode oplevelse med hinanden og med kunderne. Se hestemarkedpølsevognsfotos her.

4. Juni 2008 var der Gildehal i de smukke omgivelser ved Engedal.
Lejrbålet var tændt og 2 nye gildebrødre blev optaget i kredsen.
Efterfølgende var der underholdning ved Bjarne Nielsen Brovst.
Natmaden bestod af lækre primimadportionsbålanretninger.
Flot arrangement! Prøv at se, hvad du kan få ud af at trykke på musen:

Spejdercenter Engedal
Efter en stor indsats af relativt få gildebrødre og spejdere samt uvurderlig medhjælp udenfor gilderegi fredag/lørdag sidst i maj er det lykkedes centerleder Erling Kjer at få Engedal til endnu engang at fremstå indbydende til dets brugere. Rengjort, forbedret og friseret samt delvis i nye farver! Du kan se resultatet af anstrengelserne her.
   

 23. april 2008 blev Sct. Georgs Gildehal afholdt kl. 19:00 i Spejdercenter Engedal
 - bl.a. med indsættelse af ny gildeledelse og med foredrag om verdensjamboreen 2007.


Se flere fotos her
Borgmester og sponsor overrakte præmier

Pøt Mølle Løbet 2008 er afsluttet.
Patruljer fra de 2 spejderkorps i Hammel blev i løbet af  weekenden 5./6. april 2008 udsat for mange udfordringer. De største spejdere startede allerede lørdag med at leve sig ind i Marsk Stigs oplevelser her på egnen. Deres færd fortsatte hele natten med overnatning i det fri og mange opgaver over weekenden.
Og de små årgange stiftede om søndagen bekendtskab med mange forskellige udfordringer, der relaterede til vand ... Se resultatlisten, fotos eller læs mere her.. 


Fredslyset bliver tændt i fødselsgrotten i Betlehem, ved en flamme, som altid brænder.
Fredslyset blev i 2007 modtaget af borgmester Anders G. Christensen 28. November på Hammel
Rådhus og i fakkeltog bragt videre til InSide Hammel, hvor Gildemester Bent Vedsted holdt tale og overbragte pengegaver til velgørende formål.  Læs mere her..

Engedal dannede smukkeste rammer om friluftsgildehallen 6. juni 2007. Gildehallen bød på en sublim gildemestertale om at nyde sommeren, fx i selskab med en god bog. Optagelse af nyt gildemedlem og en vittig og interessant båltale af Horsens tidligere borgmester, Vagn. Aftenen fortsatte i den lune sommernat med sang i lejrbålets skær.

Loppemarkedet blev afholdt lørdag 12. maj 2007 med tilfredsstillende resultat. Der var en god stemning under hele forløbet, der jo strakte sig fra indsamling af effekter torsdag, over opstilling fredag til salg og oprydning lørdag. Der er lydt en stor tak til alle, der gjorde en indsats i en god sags tjeneste.

  Se den nye præmie til de store spejdere
Ny præmie
i Pøt Mølle Løbet

Årets første større arrangement, Pøt Mølle Løbet, blev afholdt i rigtig dejligt solskinsvejr i weekenden 24.-25. marts 2007 med afslutning og præmieoverrækkelse i Engedal søndag den 25. marts 2007. Løbet tog udgangspunkt i spejderbevægelsens 100 års jubilæum. Læs oplægget, se aktivitetslisten eller pressemeddelelsen. Der var præmier for god opførsel, spejder- og samfundsindstilling samt spejdermæssige opgaver. Ceremonien kulminerede med afsendelse af fredsduer og besøg af spejderbevægelsens grundlægger, Lord Robert Baden Powell. Se de mange fotos..


Kære gildebrødre og gæster ved jubilæumsfesten
 Vor  40 års jubilæumsfest den 8. november 2006 (Og Porskjærs 10 år) blev en hyggelig aften, hvor vi havde lejlighed til at være sammen, at få talt med hinanden og at få spist en masse god mad og sunget mange dejlige sange,
kort sagt: Noget af alt det, vi gerne vil.
 
Hermed nogle billeder, som kan minde os om festen. Tak for sidst.
Stor gildehilsen
 
Harry

Af og til arrangeres udflugter for gildets medlemmer.
3. maj 2006 gik turen til Ryekol. Se fotos her  !

1. & 2. april 2006 blev der igen afholdt PØT MØLLE LØB. Denne gang under overskriften:
Med Sct. Georg på korstog i middelalderen. Der var sædvanligvis præmieoverrækkelser Engedal. Til løbet var der tilmeldt 85 spejdere - fordelt på 19 patruljer.
Se resultatlisten her. Og se fotos fra løbet her! - og/eller her!

1. marts 2006 blev der afholdt gildeting i Sct. Georgs Gildet i Hammel med valg og genvalg på mange afgørende poster. Bl.a. blev Bent Vedsted valgt til ny gildemester, .
Du kan se den afgående gildemesters beretning her.

Her kan du se gildemestertalen m.v.

Fredslyset blev modtaget på Rådhuset i Hammel, 23. november 2005 - hvorefter der var fakkeltog til InSide. I forbindelse med arrangementet blev Gildets andel af overskuddet fra årets loppemarked uddelt til Børneafsnittet på Hammel Neurocenter - til glæde og gavn for patienterne efter eget valg.Engedal blev i uge 34 2005 udsat for en omfattende forskønnelse.
Kom selv ned og se! - eller dan dig et indtryk i billedgalleriet:

Loppemarkedet er overstået for 2005.
Siden torsdag, hvor effekterne blev samlet ind, stillet op og arrangeret i løbet af fredagen i Hammel Hallerne, så alt var klappet og klart til store-loppemarkeds-lørdag den 28. maj 2005, har næsten alle medlemmer af gildet, spejdere, spejderforældre og øvrige hjælpere været i fuld sving.
Og efter nogle lange og udmarvende - men også spændende og gode dage/timer - kan alle nu glæde sig over et meget godt resultat - på trods af, at vejret artede sig fra den varmeste side i maj måned siden 1947, så vores besøgstal var på det laveste i mands minde!  Tak til alle hjælpere, kunder og sponsorer for et godt loppemarked. - Vi ses igen om 2 år!

Læs her om Pøt Mølle Løbet 2005 I weekenden den 2. og 3. april 2005 afholdt Sct. Georgs Gildet i Hammel det årlige Pøt Mølle Løb med "Grønland" som det gennemgående tema. Klik på kortet og læs løbsoplægget.- Se resultatlisten her!

Se fotos fra Pøt Mølleløbet 2005 her


Foredrag om nattereavne i Engedal   << Læs om Natteravnenes foredrag i Engedal.


Se fredslysfolderen her Fredslyset 2004 blev modtaget på Rådhuset i Hammel onsdag, den 24.november 2004.
Derefter blev det i fakkeltog bragt til InSide, hvor fredsbudskabet blev læst op.
Gildet uddelte pengegaver, doneret af Loppemarkedet 2003, til Natteravnene i Hammel
og SOS Børnebyerne. Hammel Musikskole fremførte udvalgte musikstykker.

Dansk Flygtningehjælps landsindsamling - også et Sct. Georgs Gilde -projekt.
32 indsamlere opnåede i 2004 et resultat for Hammel kommune på hele 24.320 kr. - en smule over niveauet for sidste år!
Tak for en god indsats.    (Se også www.flygtning.dk


Også i 2004 blev der kokkereret i pølsevognen på Hammel Hestemarked:

Årets pølsevogn Der er trængsel om de gode pølser Ja, godt med lidt overblik Så er der plads til en til Klar, parat, start til mer-salg

Vognen var i år lånt i Thisted; varerne var af høj kvalitet og indsatsen blev belønnet med et pænt 
verskud til brug i Gildets arbejde fremover.


Se fotos fra familieudflugten 2004Omkring 25 deltog i årets familieudflugt søndag den 6. juni 2004, som gruppe 4 så
storartet havde arrangeret. - Husk at se de aktuelle fotos.


Læs beretningen fra besøget i en anderledes verden i maj 2004 - et Gildearrangement til 
Museet på Psykiatrisk Hospital i Risskov
.


Engedal blev forskønnet på arbejdsdagen 24. april 2004


Denne vej til resultatliste og fotos Lørdag/søndag 27.-28. marts 2004 var der Pøt Mølle Løb - Du kan både se 
 resultatlisten og billeder ved at klikke her

 


Fremgang for Sct. Georgs Gildet i Hammel
Gildemester Annette Horup er tilfreds med gildeåret 2003/04, der nu er gået og ser frem til mange 
nye og spændende tiltag. Læs hendes visioner i årsbretningen her


Her kan du læse om Fredslyset 2003: (Se evt. vores folder her)


Den 25. oktober 2003 kunne ISGF holde 50 års jubilæum, som blev fejret på behørig vis
i Engedal med indbudte gæster. Læs selv her: Gå direkte til omtalen af Fellow Ship arrangementet i Engedal


Hestemarkedet i Hammel 5. - 7.september 2003 gik igen over al forventning, som du 
kan se på denne billedserie:

Sct. Georgs Gildets pølsevogn på Hammel Hestemarked 2003 Stor tilstrømning til pølsevognen Endlig plads ved disken! Pøslemænd i kø for at ekspedere En hotdog med det hele! Klar til næste bestilling.

Det gamle skilt ved Spejdercentret Engedal er nu efter en ihærdig indsats af yderst kompetente
gildebrødre blevet "fornyet" og blev sidst i juli måned sat på sin plads foran spejderhuset. 
Læg mærke til skiltet, når du kommer forbi.


Her finder du alle billederne fra loppemarkedetDen 24. maj 2003 afholdt vi vort traditionsrige loppemarked
Du kan se fotos og læse artiklen fra GAMMEL-UGLEN, når du klikker her

 


Sidst i april blev Engedalen forskønnet. Det kan du læse mere om her.


Pøt Mølle Løbet 2003 - klik her, og se løbets vindere.
I begyndelsen af april 2003 afholdt vi Pøt Mølle Løb for de to spejderkorps.  

Her ses et lille udsnit af de over 100 deltagere på løbet. 
Klik på billedet eller se resultatlisten her.
                       


  Siden er  opdateret den 3. juni 2022 - Har du spørgsmål til siden, så kontakt webmasteren eller gildemesteren.

Chart.dk

Søger du noget bestemt? Skriv det her: